Wij maken gebruik van cookies met als doel de website te verbeteren. Wij kunnen u daardoor beter van dienst zijn. Bekijk de volgende toelichting voor meer informatie.

Handige Formulierenapp

De Formulierenapp – die als webapplicatie ook goed werkt op tablets en smartphones - is op initiatief van Techniek Nederland ontwikkeld als voorbeeldtoepassing voor digitale formulieren/checklists. Door het opzetten en borgen van een standaard werkwijze en technologie worden de (in de branche) actieve software partijen gestimuleerd om digitale checklists in hun systemen beschikbaar te maken. Daarmee zal de installateur of inspecteur op een slimme manier ondersteund kunnen worden in de werkzaamheden. Voor de certificeringsregeling van de Gasketelwet is een meldingsformulier opgenomen voor een onveilige situatie.

De Formulierenapp wordt ook gebruikt als basale ontsluitingsapp voor de technische checklists van Techniek Nederland. Het is mogelijk om eenvoudig klanten met de gas-, water- en/of zonnestroominstallaties die u in onderhoud heeft te registreren. Deze formulieren zijn online in te vullen en kunt u aanvullen met situatiefoto’s. Zo ontstaat een onderhoudsdossier van de klant.

De Formulierenapp is gereed voor gebruik en zal stap voor stap verbeterd worden. Voor gebruikersondersteuning en suggesties mail naar fgoplus@2ba.nl

Naar Formulierenapp